Informasjon om smittevern

Her finner du informasjon om gjeldende smitteverntiltak ved Gjøvik Kultursenter.

Vi oppfordrer publikum som ikke bor i Gjøvik kommune til å følge regjeringens anbefaling om å ikke krysse kommunegrenser for å gå på kulturarrangement i tiden fremover.

Hold minst 1 meter avstand til andre gjester og ansatte, følg helsemyndighetenes hygieneråd og hvis du er syk eller i karantene, må du holde deg hjemme.

Det er kun tillatt med maks 100 publikummere per kinovisning/arrangement i saler hvor alle sitter på faste, tilviste sitteplasser med minimum 1 meter avstand mellom kohorter.

Vi oppfordrer til å forhåndskjøpe billetter online via vår nettside eller eBillett-appen. Vi blokkerer 2 seter på hver side av kjøpet ditt for å sikre trygg avstand til andre grupper. Husk når du kjøper billetter at det er kun husstander og kohorter som kan sitte samlet.

Når du kjøper billett på nett, i kiosken eller på biblioteket, blir du bedt om å registrere navn, e-post og telefonnummer. Denne kontaktinformasjonen registreres for bruk ved eventuell smittesporing. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Det er viktig at alle blir sittende på tilvist fast plass/det setenummeret som står på billetten gjennom hele filmen/forestillingen.

Vi ber alle gjester om å bruke hånddesinfeksjon som er tilgjengelig i dispensere.

 

Takk for at du bidrar til godt smittevern!

 

Trykk her for informasjon om smittevern på Gjøvik kommunes nettsider.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende smittevern. Kontaktinformasjon finner du her.

_
_
_