Zoom INN: Gjøvik barne- og ungdomsteater - En torgkone i Paris og hennes barn

Denne torgkonen dukket opp hver lørdag utenfor Loppemarkedet ved «Porte de Clignacourt» i Paris. Hun var sikkert vakker som ung, hun hadde fremdeles en flott holdning og farget leppene sine røde, som før! 

En dag kjøpte jeg en liten dukke av henne og hun lot meg ikke gå før hun hadde skrevet et lite dikt om denne dukken. I diktet forteller hun at dukken hadde tilhørt en prins og at hun selv hadde vært en prinsesse. Dette har jeg aldri glemt og her fikk jeg ideen til det lille teaterstykket som Gjøvik Barne og Ungdomsteater viser mandag den 28. oktober kl 18:00 i black boxen. 

Varene sine finner hun i søppelkasser i de finere strøk i byen. Det er utrolig hva folk kaster, sier hun! Hun er overbevist om at hun har vært en prinsesse og at hennes barn er kongelige! Dette beviser hun med at barna danser Menuett til Mozart og en flott prins og prinsesse valser slik de gjorde på slottet. Hun peker og forteller at prinsessen det er henne når hun var ung! Hun har også vært i Venice, sier hun, og derfra tok hun med seg fargerike maskedansere som hun også viser oss! Til slutt sier hun til publikum «Tro ikke alt du hører ei heller alt du ser, spør barna, de vet!»

Regi: Ingrid Snekkerhaugen og Solveig Nilsen

Billetter kan også kjøpes i døra.

Arrangementet inngår som del av Teater Innlandets Zoom INN Gjøvik høsten 2019.

Billetter til Zoom INN: Gjøvik barne- og ungdomsteater - En torgkone i Paris og hennes barn

Vis hele programmet
_
_
_