1

The Peanut Butter Falcon

Komediedramaet ‘Peanut Butter Falcon’ er historien om 22-årige Zak, som har downs syndrom, men som samtidig drømmer om å bli en profesjonell wrestler.

Da ingen har tro på ham velger Zak å rømme hjemmefra for å forfølge drømmen sin. Ved en tilfeldighet treffer han Tyler (Shia LaBeouf), en småkriminell, bitter og sint fyr på flukt fra politiet. Tyler blir Zaks usannsynlige trener og allierte – og den eneste som ser Zak for mer enn handikappet sitt. Sammen prøver de å oppfylle Zaks drømmer. ‘Peanut Butter Falcon’ er en moderne fortolkning av historien om Huckleberry Finn, som rømte for å jakte drømmen som skuespiller. På rollelisten er store navn som Shia LeBeouf, Dakota Johnson og Bruce Dern. En hjertevarm film om vennskap og tillit – og om ikke å undervurdere andres kapabilitet eller drømmer.
Skuespillere Shia LeBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johnson, Bruce Dern Regi Tyler Nilson Premiere 24.04.2020 Manus Michael Schwartz, Tyler Nilson Egnethet Voksen Begrunnelse Filmen inneholder kortvarige og lite nærgående voldsinnslag, samt enkelte scener med faretruende situasjoner. Den får derfor aldersgrense 9 år.

Billetter til The Peanut Butter Falcon

  1. I morgen kl 18:00 130/100 kr   SAL 2 [prgEngelsk] 9 Slutt 19:46 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_