Stina Stenerud & her Soul Replacement

Soul to the people! Stina Stenerud & her Soul Replacement kommer til Gjøvik 9. november!

Stina Stenerud & her Soul Replacement er et møte med energisk soul, RnB, funk og gospel. De tar oss med tilbake til soulmusikkens røtter, og det med egenkomponerte låter i et moderne lydbilde.

Stina Steneruds stemme er som skapt for denne musikken; sprudlende og energisk når det kreves, og varsom, varm og full av lengsel når alt roes ned. Sammen med sitt Soul Replacement treffer hun publikum med en musikalsk kraft som smeller. Bandet har i år holdt på i 10 år, og de har gitt ut 2 album, debutalbumet «Kissing Fools» i 2009 og «Coming Home» i 2012, der singelen «Sing Like Me» ble listet på NRK P1.

Bandet slapp singelen «Close Your Eyes» i 2016, og "Stay by My Side" i august 2015, der Romerikes Blad trillet en 5-er for singelen og mente at gruppa er på sporet av sin egen soulsjanger. De siste årene har de i tillegg til å spilt på de fleste store norsk bluesfestivaler, også begynt å gjøre seg bemerket i bl a Sverige, Tyskland, Sveits og Frankrike.

Stina Stenerud & her Soul Replacement vil garantert begeistre med energien, råskapen og det smittende humøret dette bandet serverer fra scenen.

 

 

_
_
_