Røverdatter - med regissørbesøk

Røverdatter er en ganske annerledes far-datter film om det å hjelpe noen til bli clean og en skikkelig samfunnsborger, preget av mye humor for å takle en kaotisk og komplisert hverdag.

Sofia er en ung, nyutdannet filmskaper som bor i Oslo sammen med kjæresten og omplasseringshunden Shaggy. Hun er ganske lik faren sin, de har samme humor, samme glimt i øyet og til dels samme temperament. Men hans temperament ble farlig, og fra hun var ti år bodde hun og moren i skjul på hemmelig adresse. Nå har Sofia og faren tatt opp igjen kontakten. Faren lever fortsatt et liv preget av rus og kriminalitet, mer innsatt i fengsel enn ikke. Hans store sorg er at han mistet Sofia. Sofias store håp er at hun som voksen kan hjelpe han på beina, så han kan bli en pappa igjen. Sammen kjemper de en hard kamp med mye humor og varm; for forholdet, mot rusen og mot systemet som er ment å hjelpe dem.

Røverdatter er Sofia Haugans debutfilm. Sofia er en svært lovende og sterk ny stemme og Røverdatter er allerede tatt ut til Dragon Award Nordic Documentary Competition under Gøteborg Internationale Film Festival.

Skuespillere Sofia Haugan, Kjell Magne Haugan, Trude Didriksen, Magnus Tombre Bøhn Regi Sofia Haugan Premiere 16.03.2018 Manus Sofia Haugan

Billetter til Røverdatter - med regissørbesøk

  1. Lør 31. mar kl 14:00 120/90 kr   SAL 3 Perlefilm Slutt 15:40 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_