«Ro mitt hav» med Anne Marit Jacobsen og Sinikka Langeland - premiere!

Velkommen til eksklusiv premiere på den nye forestillingen «Ro mitt hav» med Anne Marit Jacobsen og Sinikka Langeland. En varm og humoristisk forestilling som gir et variert og overraskende bilde av Jon Fosses tekster i vakre Seegård kirke!

Anne Marit Jacobsen er en av våre fremste og mest folkekjære skuespillere. Hun ble i 2019 bedt om å gi ut en diktsamling med tekster av Jon Fosse. Det var Fosse selv som ønsket dette. Det er tekster fra denne boka som danner stammen i hennes nye prosjekt «Ro mitt hav». Forestillingen gir et variert og overraskende bilde av Fosses tekster med humor, innsikt og masse varme. Denne gangen har hun med seg en av våre fremste folkemusikere Sinikka Langeland som har komponert musikken til prosjektet. En spennende Trio med andre ord!

Anne Marit Jacobsen er kjent fra både teater, revy, fjernsyn og film, og hun har vært skuespiller i over 50 år med fast base ved Nationaltheatret. Hun har i tillegg utviklet flere forestillinger og konserter med prosa og lyrikktekster i samarbeid med forskjellige musikere. Disse er framført på flere steder i landet, og på Nationaltheateret med stort hell. Hun har mottatt utallige priser for sin innsats og ble i 2018 kommandør av St. Olavs orden.

Sinikka Langeland har en imponerende merittliste med bl.a. 16 soloutgivelser, 5 av dem på ECM, flere bestillingsverk med store jazzmusikere. Sinikkas hovedinstrument er Kantele og sang, og hennes kunstneriske uttrykk er utrolig variert og spenner bredt og inderlig som jo også Fosses dikt gjør.

Billetter til «Ro mitt hav» med Anne Marit Jacobsen og Sinikka Langeland - premiere!

Vis hele programmet
_
_
_