Mjøskonferansen 2020: «De gode pengene»

Torsdag 11. juni 2020 arrangeres Mjøskonferansen for 19. gang på rad, og for første gang på ny arena: Quality Hotel Strand & Gjøvik Kultursenter!

Mjøskonferansen 2020 setter fokus på: "DE GODE PENGENE"!

Næringslivet må i større grad jakte de GODE pengene. Det handler ikke lenger bare om størst mulig bunnlinje, men et resultat tuftet på ansvarlighet. Les mer om temaet: https://www.mjoskonferansen.no/de-gode-pengene/.

Mange av Mjøskonferansens gjester har etterlyst tilrettelegging og fasiliteter for mer mingling og bedre tid til samtaler gjennom dagen. Nå tar vi i bruk kinosalene, foaje, Kulturscenen og Elvekroken på Strand og ser frem til et program med mer sosialt tilsnitt, uten begrensninger på værforhold!

Konferansen gjennomføres på dagtid og avrundes med "vordrink" og mingling på Strand før kveldsarrangement og middagscruise på Skibladner.

Programkomiteen er godt i gang med komposisjonen av programmet. De første foredragsholderene slippes her tidlig på nyåret - følg med! :)

Påmeldingen er åpen allerede nå: https://www.mjoskonferansen.no/pamelding/

Kun konferanse koster kr 3800 + mva, mens konferanse og kveldsarrangement på Skibladner koster 4400 kr + mva.

Mjøskonferansen arrangeres årlig som møteplass for aktører innen næringsliv, kultur, medier og politikk i Innlandet. Konferansen ble første gang arrangert i 2002, og har befestet sin posisjon som en viktig arena for innovasjon, samhandling og regional utvikling.

Mjøskonferansen AS ble etablert som eget selskap høsten 2009. Selskapets formål er å arrangere konferanser og seminarer under selskapets navn i Innlandet med spesiell fokus på Mjøsområdet. Selskapet skal bidra til å skape økt regional og nasjonal bevissthet om næringslivet i Mjøsdistriktet, og styrke kontakten og samarbeidet mellom næringslivet og offentlige myndigheter i regionene.

Eiere er Eidsiva Energi, Oppland Arbeiderblad AS, Gjøvikregionen Utvikling, Hamarregionen utvikling og reiseliv, Totens Sparebank, DNB og Sparebank 1 Østlandet. Se oversikt over styret: https://www.mjoskonferansen.no/om-konferansen/

Programkomiteen for 2020 består av Vegar Strand - Hoff SA, Erik Sønstelie - Oppland Arbeiderblad, Hege Tokerud - NTNU Technology Transfer, Anne Ekornholmen - Hamar Arbeiderblad, Eirik Haagensen - Lillehammer kommune, Håvard Røste - Hamarregionen utvikling og reiseliv, Ragnhild Dotseth og Aasne Tveter Fiskum. 

Les mer på www.mjoskonferansen.no.

#mjoskonferansen 

Billetter til Mjøskonferansen 2020: «De gode pengene»

Vis hele programmet
_
_
_