Lys i mørket / Elisabeth Aasheim

Elisabeth Aasheim har i mange år drømt om å ha en egen konsert. I år føler hun seg endelig lang nok til å fylle takhøyden i Gjøvik Kirke sammen med gode venner. Gjøvik Kirke er spesiell for Elisabeth, for her har hun sunget i mange år. Hun gleder seg vannvittig og håper så mange som mulig kan komme!

Elisabeth har med seg noen flotte musikere.

Magne Bjørnsengen

Elisabeth og Magne sang duett sammen på Frostroser og siden da har de hatt et fast samarbeid. Magne er en fantastisk sanger og menneske. Han spiller også gitar. det er duetter han er med på under denne konserten. Han er fast deltager i Musicals og Frostroser som solist. Er også med i Frifant. Magne er lærer og er bosatt på Gjøvik.

 

Svein Olav Øversveen

Svein Olav, bedre kjent som "Solan", er Elisabeths søskenbarn og en nydelig vokalist og gitarist og er bosatt i Oslo. Han er el-gitaristen på konserten og korer også på noen sanger. Han er like fantastisk utenpå som inni!

 

Vidar Sundbakken

Vidar er fulltids musiker og er pianisten på denne konserten. Elisabeth ble kjent med han under et oppdrag de hadde sammen på Viken 2. Siden den gang har de hatt faste oppdrag sammen. Vidar spiller også i Frifant sammen med Elisabeth. Han spiller fantastisk og er en irriterendes hyggelig fyr å være i lag med. 

Lyd: Rolf-Erik Tjelmeland

Barn under 12 år kommer inn gratis. 

 

 

 

_
_
_