1

Harry Potter Book Night 2020

Kjære alle Harry Potter-fans! Her er årets program!

Biblioteket feirer Harry Potter Book Night lørdag 14. mars kl. 10.00-14.00. Temaet for dagen er Triwizard Tournament - tretrollmannsturneringen.

Kl. 10.00-14.00: forskjellige aktiviteter over hele biblioteket, som gjenspeiler årets tema. Herunder dekorering av drage-egg og 3 ulike utfordringer, som i tretrollmannsturneringen. Vi byr også på mange andre aktiviteter og en liten quiz underveis. Vinneren vil bli kåret uken etter.

Kl. 12.00: Forestilling ved Lord Christian Illusjonist og Tryllekunstner! Denne forestillingen blir holdt i flerbrukssalen i Gjøvik rådhus, som ligger vegg i vegg med oss. Vi viser vei.

Kl. 13.30: Kåring av beste kostyme(r)! Vi har en kostymekonkurranse som gjenspeiler årets tema og gir gevinst til personen som enten har beste Beauxbatons eller Durmstrang-kostymet, det mest oppfinnsomme, det mest detaljerte kostymet, eller det beste tilbehøret. Her er det bare å bruke fantasien! Vinner(ne) får premie sponset av Outland Hamar.

Alle er velkomne, i alle aldre! Opplegget er fullstendig gratis og har ingen påmelding. Det er førstemann til mølla på alle aktiviteter, så man må påregne litt venteltid.

Biblioteket stenger kl. 14.00, men vi arrangerer en quiz med nedre aldersgrense 15 år - kl. 16.00. Quizzen vil finne sted i flerbrukssalen i Gjøvik rådhus (samme sted som trylleshowet). Er du over 15 år, er det så klart mulig å delta på begge deler. Les mer om quizzen her: https://www.facebook.com/events/130258461652186/

Velkommen! Vennligst sett igjen sopelimen ved døren. Trollmenn og hekser som utøver de utilgivelige forbannelsene vil bli utvist fra lokalet.

HPBN er finansiert med midler fra Nasjonalbiblioteket, premier sponset av Outland.

Billetter til Harry Potter Book Night 2020

  1. Lør 14. mar kl 10:00 Gjøvik bibliotek Les mer Gratis
Vis hele programmet
_
_
_