Harry Potter Book Night 2018

Velkommen til magisk aften på biblioteket! Vennligst sett igjen sopelimen ved døren.

Vi feirer Harry Potter for 3. år på rad! I år er temaet FANTASTIC BEASTS eller FABELDYR, så du kan forvente aktiviteter rundt dette temaet. 

Over 10 000 steder over hele verden var i fjor med på feiringen av Harry Potter. Dette blir en dag med magi, og en sjanse til å oppdage og dele den fantastiske verdenen til Harry Potter. Kom til oss denne kvelden om du vil møte andre Potterheads i ditt nærmiljø. 

Hvis du har lyst til å jobbe som frivillig hos oss denne kvelden og hjelpe oss med å skape en magisk feiring for alle sammen? Send en e-post til june@popkult.no, eller send oss en melding på Facebook.

PROGRAM FOR KVELDEN (tidspunkter kan endre seg!)

Kl. 15–17: May Helene lærer deg å lage din egen tretyting, eller Bowtruckle som det heter på originalspråket. En tretyting oppholder seg i trær som er meget godt egnet som tryllestavemner, og likner litt på pinnedyr. Vi skaper dem ved hjelp av falske blomsterblader, blomsterwire og blomstertape – også enkelt å få til hjemme! Lag din egen lille venn, som kan ta plass i lomma di!

Kl. 15-18: Ulike aktiviteter i 2. etasje: Fargelegging, ta bilde med etterlyst-ramme, fest arret på Harry, tegn og gjett med fabeldyrtema, gå på skattejakt, løs ordvrimler og se på flotte utstillinger.

Kl. 16.00: Vi åpner godteritralla i 1. etasje. Vi serverer uglemuffins og Bertram Butts allsmakbønner, en til hver så lenge lageret rekker! Vi gir IKKE til dødsetere.

Kl. 16.30: Marit har funnet passasjer fra Harry Potter-bøkene som handler om fabeldyr. Det blir høytlesning i Snekkerbua som er magisk pyntet for aftenen.

Kl. 17.00: Praktisk Realfag holder en ekte eliksirtime for oss! De lover røyk, flammer og magiske formler.

Kl. 17.30: Vi kårer kveldens beste kostyme. Vi oppfordrer til å kle deg ut som fabeldyr, men vi godtar alle kostymer vi gjenkjenner fra Harry Potters verden. Vinneren får den nye, illustrerte utgaven av Harry Potter og fangen fra Azkaban.

Kl. 18.00: I år er det nok en gang June som er quizmaster, denne gangen har hun laget en skikkelig monsterquiz! Vinnerlaget får hver sin kopi av den nye, illustrerte utgaven av Fantastic Beasts and where to find them.

Kl. 19.30: Dørene lukkes

TRETYTING!

_
_
_