1

Gjøvikforfatternes kveld!

Møt Elin Tinholt, Kristine Hardeberg og Hans Olav Lahlum, alle aktuelle med nye bøker.

Det skrives som bare det for tiden på Gjøvik! Det er derfor med stor glede vi presenterer hele fire nye bøker, alle med et Gjøvikmenneske som avsender; alle vel verdt å lese.

Elin Tinholt har med «Søstrene på Stenberg» løftet fram familien Weidemann på Stenberg gård på Toten, og de tre søstrene Bolly, Nahyda og Amalias liv og skjebne på 1800-tallet.

Kristine Hardebergs debutroman «De uskyldige» tar oss med til Firenze, til et barnehjem for uønskede spedbarn var blitt forlatt helt siden 1400-tallet. Dette er en roman om barn uten foreldre, men også om foreldre uten barn.

Hans Olav Lahlum er også i høst aktuell med to bøker. For det første kommer han med en ny krim, «Avklaringene», en original historie om et far/sønn-forhold, med mysterier skjult i fortiden.

Men ikke nok med det: Lahlum kommer også med biografien «Reiulf Steen. Historien, triumfen og tragediene». Her får vi et gripende portrett av et sterkt sammensatt menneske. Få kunne begeistre tilhørere og lesere som Steen – og få har klart å bli så omstridte både i og utenfor eget parti.

_
_
_