1

Fjols til Fjells - utekino og førpremiere

Velkommen til en eksklusiv utevisning og førpremiere på den nye Fjols til fjells tirsdag 18. februar kl. 19:00 på CC Gjøvik. Ta på varme klær og bli med på en eksklusiv visning i friluft! Sammen med CC Gjøvik rigger vi til utendørs visning med bålpanner, pledd og enkel servering ved hovedinngangen til kjøpesenteret. I tillegg kommer regissør Petter Holmsen samt skuespillere for å introdusere filmen og dele ut give-aways. Få en forsmak på påskestemningen med oppfølgeren til den fjerde mest sette kinofilmen i Norge gjennom tidene. Billetter i salg nå!

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken. Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

_
_
_