Finny & Leah - Den hemmelige øya

Bli med og oppdag den hemmelige øya sammen med Finny og Leah! Ombord på Noahs ark, som for tiden flyter meningsløst rundt på havet, bor bestevennene Finny og Leah. Flere uker har gått og det er fortsatt ikke noe land i siktet.

Bli med og oppdag den hemmelige øya sammen med Finny og Leah!

Ombord på Noahs ark, som for tiden flyter meningsløst rundt på havet, bor bestevennene Finny og Leah. Flere uker har gått og det er fortsatt ikke noe land i siktet.

Etter en serie med uheldige hendelser våkner Finny og Leah plutselig opp på en øde øy – en hemmelig øy. Og det med all maten som var igjen på båten! Mens Finny befinner seg i en koloni full av vesener som ligner merkelig mye på ham selv skjønner han at de er truet av en stor og farlig vulkan.

I et kappløp mot tiden må Finny redde sine venner, finne familien sin igjen, og redde en hel koloni fra total ødeleggelse. Vil han klare det med hjelp fra sine gode venner?

Et spennende og morsomt eventyr for hele familien!

Regi Toby Genkel, Sean McCormack Premiere 26.03.2021 Manus Richie Conroy, Mark Hodkinson Egnethet Alle Begrunnelse Filmen inneholder enkelte dramatiske partier og litt skumle elementer. Da dette skjer innenfor et humoristisk tegnefilmunivers blir filmen tillatt for alle.

Billetter til Finny & Leah - Den hemmelige øya

  1. I dag kl 14:00 135/105 kr   SAL 3 NO tale ALLE Redusert pris Slutt 15:36 Kjøp
  2. I morgen kl 14:00 135/105 kr   SAL 3 NO tale ALLE Redusert pris Slutt 15:36 Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_