1

Ukens Perlefilm er kritikerroste Sound of Metal

Vi presenterer perlefilmen Sound of Metal - en av årets mest kritikerroste filmer!

«Hjerteskjærende god film om hørselstap» – NRK Filmpolitet / Terningkast 5

«Ganske uforglemmelig, faktisk» - VG / Terningkast 5

I Sound of Metal følger vi det unge paret Ruben og Lou som har skapt seg et liv de elsker - de er omreisende punkmusikere som bor i en campingbil som er musikkstudio og hjem i ett, men livet deres blir snudd på hodet når Ruben plutselig mister hørselen. Lou gjør alt hun kan for å hjelpe, og finner et sted hvor Ruben kan få den hjelpen han trenger - en institusjon isolert fra resten av verden. I denne verdenen av stillhet må Ruben være mer ærlig med seg selv enn noensinne, men hans livs kjærlighet og lyden av hans gamle liv runger konstant i tankene og trekker ham i flere retninger.

Filmen er laget med døve skuespillere i flere sentrale roller og har blitt hyllet for sitt nyanserte og realistiske portrett av hva det vil si å være døv. Den er banebrytende innenfor lydarbeid, og ikke minst estetisk vakker. Den er full av lidenskap, kul stil som virkelig vil treffe visse målgrupper, i tillegg til at den er svært godt skrevet, regissert og produsert. Enkel, men enormt kraftfull.

Sound of Metal vises på Gjøvik Kino & Scene fra og med tirsdag. Alle oppsatte visningstider av filmen finner du ved å klikke deg inn på vår hjemmeside.

Les mer og kjøp billett her

Velkommen til ukens Perlefilm!

_
_
_