Informasjon om avlyste arrangement og kinovisninger

Alle kultursenter-arenaene er stengt og alle arrangement og kinovisninger avlyses inntil videre. Denne siden gir informasjon om avlysningene og vil bli oppdatert fortløpende.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset er alle kultursenter-arenaene stengt, og alle arrangement og kinovisninger avlyses inntil videre. Vi er veldig lei oss for dette, men avlysningene er et nødvendig grep i den nasjonale fellesdugnaden for å unngå smittespredning.

Har du spørsmål vedrørende avlysninger og refusjon, ønsker vi at du kontakter oss på chatten, e-post eller telefon. Alle våre publikumsarenaer er stengt for besøkende. Kontaktinformasjon finner du her 

Avlyste kinovisninger:

Alle kjøpte billetter til avlyste kinovisninger blir refundert, og pengene tilbakeføres til belastet konto.

Avlyste arrangement:

Noen arrangement flyttes, andre avlyses. Alle som har kjøpt billetter på nett vil bli kontaktet på e-post så snart vi vet hvordan vi skal behandle billettene.

  • Riksteatret har besluttet å kansellere vårens gjenværende turnéforestillinger for å redusere ytterligere spredning av koronaviruset. Kjøpte billetter til forestillingene som var planlagt på Gjøvik Kino & Scene vil derfor bli refundert. Dette gjelder forestillingene Tante Ulrikkes vei, 20. mars; Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken, 27. mars; og Sult, 16. april.
  • Konsertene med Bjørnov og Sunde er flyttet til 29. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
  • Konserten med Skarbø Skulekorps i regi av Resonans er flyttet til 24. oktober. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen. 
  • Konserten med Conception i Friscena er flyttet til 26. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
  • Russerevyen Gjøvikrussen 2020 - The Musical er avlyst. Kjøpte billetter refunderes.
  • Forestillingen «Det går betre no» med Bjarte Tjøstheim er foreløpig flyttet til 22. april 2021. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
  • Forestillingen Møt meg ved morgengry med Teater Innlandet er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
  • Konserten med Jens Wendelboe Kvintett i regi av Tune Into Jazzklubb er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen
  • Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» er flyttet til 7. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.

Med forbehold om endringer.

Biblioteket er stengt:

Les mer her

Informasjon om refusjon:

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt, så send en e-post til post@ebillett.no

Har du kjøpt billett ved et av våre fysiske utsalgssteder og automater (kulturhuset og/eller biblioteket), ønsker vi at du sender oss en e-post med informasjon om hvilken forestilling det gjelder, billettnummer og det kontonummeret du ønsker at pengene skal tilbakebetales til. Denne informasjonen sendes til Helene.Floor@gjovik.kommune.no

I denne ekstraordinære situasjonen kan det ta noe lenger tid enn normalt å få billettene refundert. Vi håper på forståelse for dette og beklager de ulempene det medfører.

Som følge av de nye nasjonale retningslinjene for å hindre smitte av koronaviruset blir Gjøvik Kultursenter stengt inntil videre og ingen forestillinger blir gjennomført.
_
_
_