Informasjon om avlyste arrangement og kinovisninger

Denne siden gir informasjon relatert til endringer i programmet (avlysninger/utsettelser) og vil bli oppdatert fortløpende.

Har du spørsmål vedrørende avlysninger og refusjon, ønsker vi at du kontakter oss på chatten, e-post eller telefon. Kontaktinformasjon finner du her 

Avlyste arrangement:

Alle som har kjøpt billetter på nett vil bli kontaktet på e-post så snart vi vet hvordan vi skal behandle billettene.

 • Alle vårens gjenværende turnéforestillinger med Riksteatret er kansellert for å redusere ytterligere spredning av koronaviruset. Kjøpte billetter til forestillingene som var planlagt på Gjøvik Kino & Scene vil derfor bli refundert. Dette gjelder forestillingene Tante Ulrikkes vei, 20. mars; Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken, 27. mars; og Sult, 16. april.
 • Konsertene med Bjørnov og Sunde er flyttet til 29. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Konserten med Skarbø Skulekorps i regi av Resonans er flyttet til 24. oktober. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen. 
 • Russerevyen Gjøvikrussen 2020 - The Musical er avlyst. Kjøpte billetter refunderes.
 • Forestillingen «Det går betre no» med Bjarte Tjøstheim er avlyst. Kjøpte billetter blir refundert.
 • Forestillingen «Møt meg ved morgengry» med Teater Innlandet er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Konserten med Jens Wendelboe Kvintett i regi av Tune Into Jazzklubb er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen
 • Foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» er flyttet til 7. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Konserten «Music for a While» i regi av Resonans er flyttet til torsdag 11. mars 2021. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Konserten med Hegge i regi av Tune Into Jazzklubb er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Live-podcasten Kvinneguidens Venner med Linnéa Myhre og Stine Melbø er utsatt. Ny dato kommer, og kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Forestillingen Språkmoro med Linda Eide og Sjur Hjeltnes i Prestegardslåven i Vardal er flyttet til 10. september. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Konserten med Trio con Brio Copenhagen i regi av Resonans er flyttet til 15. juni 2021. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.
 • Forestillingen «Plutselig barneteater» i regi av Teater Innlandet 10. mai er avlyst. Kjøpte billetter refunderes. 
 • Forestillingen «Den finast eg veit» med Teater Innlandet 29.okt, 31. okt og 1. nov er avlyst. Kjøpte billetter blir refundert. Det jobbes med å få satt opp forestillingen på et senere tidspunkt, men det er ikke endelig bestemt når det blir.
 • Norsk akevittfestival 2020 er avlyst på grunn av koronasituasjonen. Kjøpte billetter blir refundert. 
 • Konserten med Conception i Friscena er flyttet til 27. marsj. Kjøpte billetter gjelder for den nye datoen.

Med forbehold om endringer.

 

Informasjon om refusjon:

Du som har kjøpt billetter på nettet trenger ikke foreta deg noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Vær oppmerksom på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran “utbeløpet”. Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Betalte du billettene helt eller delvis med gavekort, vil den summen som var belastet gavekort bli tilbakeført til kortet. Dersom du ikke lenger har gavekortet ditt, så send en e-post til post@ebillett.no

Har du kjøpt billett ved et av våre fysiske utsalgssteder og automater (kulturhuset og/eller biblioteket), ønsker vi at du sender oss en e-post med informasjon om hvilken forestilling det gjelder, billettnummer og det kontonummeret du ønsker at pengene skal tilbakebetales til. Denne informasjonen sendes til Helene.Floor@gjovik.kommune.no

I denne ekstraordinære situasjonen kan det ta noe lenger tid enn normalt å få billettene refundert. Vi håper på forståelse for dette og beklager de ulempene det medfører.

_
_
_