Online spillturnering på trappene

I samarbeid med Bibliogames, arrangerer nå bibliotek over hele Norge ulike spillturneringer. I Gjøvik skal vi arrangere online turneringer i Minecraft og Fortnite, og sammen braker landet løs i Bibliobattles 2020!

Velkommen til Minecraft-konkurranse! Vi arrangerer en byggekonkurranse hvor hovedmålgruppe for deltakere er mellom 7 og 12 år.

Konkurransen starter tirsdag 31. mars kl. 16, og varer i én time. Det beste bidraget går videre til finale for hele landet, hvor deltakerne konkurrerer bibliotek mot bibliotek. De tre beste bidragene i Gjøvik får Minecraft-premie. Vinneren går videre til å forsvare kommunen og biblioteket sitt i den nasjonale finalen. Her får også de tre beste bidragene premie. Finalen arrangeres 14. april kl. 16.

Det er begrenset antall plasser (maks 15 plasser) og påmeldingsfrist førstkommende fredag (27.03 ved midnatt), så vær rask! For mer info og påmeldingsskjema, sjekk ut disse nettsidene:

https://tinyurl.com/rzn8mry

Minecraft er et utrolig populært og allsidig sandkasse-spill hvor du kombinerer materialer fra en stor og åpen verden til å bygge det du vil. I turneringen vår spiller deltakerne i «kreativ» modus, og starter med alle materialer.

Velkommen til Fortnite-turnering! Vi arrangerer en turnering hvor hovedmålgruppen her er dere mellom 12-16 år. NB. Fortnite har 12-årsgrense, så dere under 12 år får dessverre ikke mulighet til å delta.   

Turneringen starter tirsdag 31. mars kl. 19, og varer i halvannen time. Vinneren går videre til å forsvare kommunen og biblioteket i den nasjonale finalen 14. april kl. 19. Fortnite-premie gis til vinneren av Gjøvik-turneringen, så vel som i finalen. 

 
Det er begrenset antall plasser (maks 30 pr. bibliotek) og påmeldingsfrist førstkommende fredag (27. mars innen midnatt), så vær rask! For mer info og påmeldingsskjema, sjekk ut disse nettsidene:

https://tinyurl.com/vqw6nqe


Fortnite er et svært kompetitivt actionspill med vekt på raske reflekser og taktisk vurdering av situasjoner. Det har en animert stil som gir det en lavere aldersgrense enn lignende spill. Dette har også gitt det en enorm følgerskare blant unge i alle aldre, og mange har blitt svært gode etter den popularitetsbølgen som red verden i fjoråret.

_
_
_