Feriebiblioteket høsten 2019

30. september til 5. oktober har vi ekstra stort program på biblioteket. Alt er gratis, finansiert av midler fra Nasjonalbiblioteket.

Kodecamp mandag-fredag 10.30-14.30

Vi gjentar suksessen med kodecamp i regi av Young Coderz! Denne uka kan barn mellom 9 og 12 år få innføring i ulike måter å kode, gjennom å prøve seg på robotics, micro:bit, innendørs droner, virtuell/augmented reality og 3D design/print.

Campen er spesiallaget for barn som ikke skal reise bort i ferien, slik at deltakeren må kunne bli med HVER DAG. Campen er helt gratis og krever ingen forkunnskaper. Ta kun med matpakke. 

Påmelding med barnets navn, alder og foresattes telefonnummer sendes til e-post june@popkult.no. NB! VIKTIG! Barnet ditt er ikke påmeldt før bekreftelse fra oss er gitt. 

Se også Facebook-arrangement og egen nyhetsartikkel.

 

Kodecamp-vors mandag-fredag 09.00-10.30

Bibliotekarene lager "dagens nøtt" til barna på kodecamp, i form av ulike aktiviteter. Valgfritt å enten komme kl. 9 eller direkte til kodecamp kl. 10.30.

 

LEGO-BONANZA hver dag hele uka

Vi setter frem lego på langbord og inviterer alle til å gå løs med all sin kreative utfoldelse.

 

Lesestund med Marcus mandag, onsdag og fredag kl. 12.00

Marcus i barneavdelingen leser sine favoritter. For barn fra 6 år.

 

VR-MORO tirsdag kl. 15.00-18.00

Thomas finner frem til HTC VIVE og vi leker oss med Beat Saber. Passer for barn fra 10 år. 

 

SPILLKVELD onsdag kl. 15.00-18.00

Gjøvik Pokémonklubb arrangerer nok en gang sin legendariske spillkveld med Pokémon og Smash-turnering.

 

ROLLESPILL lørdag kl. 10.00-14.00

Thomas fortsetter sine eventyr i Faerûn. Informasjon og påmelding: rollespill@popkult.no

 

DEN FANTASTISKE MIKKEL REV lørdag kl. 12.00

Hver kveld sniker Herr Rev seg ned fra hiet sitt oppe i åsen til de enorme bondegårdene nede i dalen for å stjele mat til familien sin. En dag er det nok for de tre bøndene Boggis, Bunce og Bean. De går sammen for å få has på Herr Rev en gang for alle. Men Herr Rev er smartere og mer fantastisk enn de aner….

Musiker Morten Minothi Kristiansen og forteller Torgrim Mellum Stene har laget en livlig og interaktiv versjon av Roald Dahls kjente historie, og forestillingen passer best for barn fra 4 år og oppover.

_
_
_