Flerspråklig tilbud

Dette tilbudet er for språklige minoriteter og brukere av andre språk enn norsk.

Denne delen av samlingen har vært et av våre satsingsområder i 2016 og vi jobber kontinuerlig med å få nye språk inn og ny litteratur på de språkene vi har. Vi tar gjerne imot bestillinger og tips!

Samlingen er i 1 etasje og består i dag av disse språkene: Albansk, Arabisk, Bulgarsk, Dari, Engelsk, Estisk, Fransk, Italiensk, Kurdisk, Pashto, Persisk/Farsi, Polsk, Rumensk, Russisk, Serbisk, Somali, Spansk, Tamil, Tigrinja, Tyrkisk, Tysk. Vi har litteratur for barn, ungdom og voksne på disse språkene. På noen språk har vi også filmer. 

Innen norskopplæring har vi norskkurs med bøker og CD-er eller annet materiale som du kan låne for å lære norsk. Vi har også lettleste bøker til norsktrening. Se vår "Ny i Norge"-hylle for flere tips. 

Lesekroken.no – eventyr på flere språk! Vi abonnerer på Lesekroken. Dette er et flerspråklig tilbud hvor det finnes eventyr på mange ulike språk.  Her er det mulig å: Lese – Lytte – Skriv ut – Puslespill – Ord Lotto eller fargelegge eventyret. Kom til biblioteket og få tilgang!  

Det flerspråklig bibliotek som vi bestiller fra har samlinger på 69 språk! Det vil si over 86 698 bøker, 6 980 filmer, og 597 språkkurs! Så her er det mye å velge mellom.

 

_
_
_