Gjøvik bibliotek og litteraturhus

VELKOMMEN TIL BARNEBOKDAGENE 2015!

Lørdag 10. oktober braker det løs med de fjerde Barnebokdagene på Gjøvik! Det blir høytidelig åpning og prisutdeling kl. 12.00 og litt senere på dagen er det klart for Dyrene i Hakkebakkeskogen på Gjøvik kino & scene.

Programmet for øvrig består i lesestunder, Astrid Lindgren-teater, musikkinnslag og ikke minst får alle elever på 6. trinn besøk av Norges Donald Duck-tegner, Arild Midthun. Donald er også temaet for tegnekonkurransen der både store og små kan delta, og der premien er en original Donald-tegning laget av Arild Midthun.

For program og oppdateringer, se  Barnebokdagene 2015!

 

HØSTENS LITTERATURHUSPROGRAM ER KLART!

Litteraturhusprogrammet for høsten er klart, og det er et rikholdig program for store og små vi kan by på.

Velkommen til en høst med foredrag, forestillinger, lesetips og bokbad. Det blir musikk, latter og hygge, men også tid til alvor og ettertenksomhet. Noe både for hjerne og hjerte.
Alt for å gi deg litt påfyll mens dagene blir kortere :)

Brosjyren under er for arrangementer på voksenavdelingen. For arrangementer for barn og unge, se her.

Følg med på bloggen vår for oppdatert informasjon om alle arrangementer.

 

 TA MED DEG EN E-BOK ELLER FLERE PÅ FERIE, DA VEL!

Det er ikke lenge før en etterlengtet sommerferie står for døren og hva er vel bedre enn å kunne pakke lett når man skal ut og reise. Liten og lett tar e-boka verken mye plass eller tyngde i kofferten.

Enkelt å låne
Last ned eBokBib-appen via App Store eller Google Play og registrer deg med lånekortet du benytter på biblioteket. Vips får du tilgang til et variert og aktuelt utvalg bøker for folk i farten. Synes du bokstavstørrelsen i mange trykte bøker er et slit å leve med, så er e-bøker en gavepakke: her kan du variere størrelsen på sidene. Vil du sitte under en solparasoll og låne bok, er det fritt fram; e-boka er tilgjengelig for lån der du måtte befinne deg med nett-tilgang.

PS Skulle e-boka du ønsker å lese, være utlånt, sjekk med biblioteket om den er tilgjengelig i trykt utgave eller som lydbok :)