Om oss

KONTAKT
Tlf 61189600
e-post
Besøksadresse: Kauffeldts plass 1, 2815 Gjøvik
Postadresse: Postboks 630, 2810 Gjøvik

BIRI FILIAL
Tlf 61148696
e-post

Innenfor våre dører kan du lese ferske aviser og tidsskrifter, møte venner for en prat eller bare slappe av med en kopp kaffe. Vårt mål er at Gjøvik bibliotek skal være et sted hvor alle trives. Vi er kommunens litteraturhus, og tilbyr mange ulike arrangementer for voksne og barn. Vi ønsker å formidle god litteratur, og har jevnlig utstillinger og egne hyller med boktips. Vi har egen boktipsblogg der ansatte anbefaler bøker, og på arrangementet «Bok & Te», der serverer vi te, biscotti sammen med bokanbefalinger. Se kalender!

I 1.etg finner du voksenavdelingen med skjønnlitteratur, faglitteratur, filmer, lydbøker og tidsskrifter.

Vi har seks PCer til bruk for publikum, og vi har selvfølgelig også Wi-Fi så du kan bruke egen PC og nettbrett.

Vi har også en kopimaskin med skanner. Det koster 2,- pr. kopi og 10,- pr. skanning. Et helt nytt mikrofilmapparat finner du også i 1. etg.

Barneavdelingen ligger i 2. etg og har bøker, lydbøker, film, musikk og spill for barn og ungdom.

Popkult Gjøvik er et konsept for unge voksne med fantasy, tegneserier, spill og fagbøker med populær- og subkulturelle tema. Popkult Gjøvik har en egen hjemmeside som du finner her.

Lokalhistorisk samling
I 2. etg finner du lokalhistorisk samling som eies av Oppland fylkesbibliotek. Her finner du lokalhistorisk materiale fra hele Oppland.

Flerspråklig tilbud
I 1. etasje har vi utenlandsk litteratur, litteratur/informasjon for innvandrere: "Ny i Norge". Se eget menypunkt for mer informasjon.

Grupperom og studieplasser finner du i andre etasje.

Billetter til kinoforestillinger og arrangementer kan du få kjøpt hos oss i skranken.

 

Annet:

E- bøker: Husk at med eBokBib - appen har du ny bøker tilgjengelig hele døgnet. Les mer her !

A-tekst. omfatter mer enn 5 millioner artikler fra norske aviser og magasiner, noen så langt tilbake som 1980-tallet. Artiklene er tilgjengelig i full tekst. Vi vil anbefale denne flotte muligheten til å finne avisartikler! Er tilgjengelig på våre publikums PCer.

Ordnett. Her har du tilgang til over 30 forskjellige ordbøker på tysk, fransk, engelsk og spansk. Tilgjengelig på våre publikums PCer.

 

_
_
_