eBokBib

Nå har ebok-løsningen for biblioteket kommet i ny versjon. Nytt, flott design, bedre brukervennlighet og lydbøker er noen av nyhetene!

Last ned eBokBib for iOS

Last ned eBokBib for Android

Litt informasjon:

  • For å bruke eBokBib må du ha et lånenummer og PIN-kode tilknyttet et bibliotek som tilbyr e-bøker (det gjør vi!)
  • E-bøkene lånt i eBokBib er tilgjengelig i hele verden, så her kan du spare både rygg og penger når du er ute og reiser!
  • Du kan reservere en bok som vanlig. Hvor fort du får låne denne avhenger av hvor mange eksemplarer av boka som er til utlån, hvor mange det er som har reservert den før deg og hvor fort den blir       levert inn. Du får en såkalt push-melding når boka er klar.
  • Du trenger ikke være på nett for å lese/lytte. Så lenge du har lånt og lastet ned boka, kan denne leses hvor som helst.
  • Lånte bøker forsvinner fra appen ved forfall! Hvis du vil låne den lenger enn oppgitte forfallsdato må du forlenge lånet før forfall.

Hvis du skulle lure på noe rundt eBokBib er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg.

Utseende
Det nye designet gjør at appen ser friskere ut og får et mer moderne utseende. Søkegrensesnittet er også forbedret med flere utvalg og bedre sortering.

Sosialt
Du kan nå dele bøker fra eBokBib til f.eks. Facebook, Twitter eller e-post for å tipse venner eller rett og slett bare til opplysning.

Lydbøker
Endelig er utlån av lydbøker på plass i eBokBib! Nå ligger det dessverre ikke så mange lydbøker til utlån akkurat nå, da det ikke foreligger noen avtale om salg av lydbøker til bibliotek for videre utlån. Vi håper dette kommer på plass snarest mulig.

Bedre forhåndsvisning
Forhåndsvisningen av bok har nå samme brukergrensesnitt som ved lesing av bok som er lånt. Ved forhåndsvisning vil man kunne lese de første 11 sidene. For lydbøker kan man lytte på de første 3 minuttene av ei bok.

eBokBib 3 kan kjøres på følgende versjoner av operativsystem:

- Android fra versjon 4.0.3 eller nyere. For lydbøker 4.1 eller nyere.

- iOS fra versjon 8.0 eller nyere.

Last ned eBokBib for iOS

Last ned eBokBib for Android

 

 

 

_
_
_